čtvrtek 21. prosince 2006

Přáníčko

Tak letos mám dárek dle módy - pro každého. Je jím tohle přání (s bonusovou diakritikou):

Všem svým čtenářům (a fanouškům .) přeju krásné Vánoce, hodného Ježíška a optimistický silvestr. A samozřejmě do nového roku hodne zdraví, energie a sebevědomí! :)

Predsevzeti

Jednou za cas mi prijde kralovska nabidka prace. Ale ja mam skolu. Nestiham. A tak ji necham odejit. S vlhkyma ocima, ale premuzu se. Prijde jeste nekdy dalsi takova, stejne dobra?

Rikam si, zivot je dlouhy, rok sem, rok tam... skolu dodelam. Chci ji dodelat, chci se naucit, co me tam uci. Porad verim, ze to vyuziju a ze me nauci i neco praktickeho. Kdyz uz to neni nic praktickeho, tak me to alespon uci myslet urcitym smerem a to pak vyuziji.

Jak tak zatim koukam po inzeratech, asi bych nemohla delat nic. Nic neumim z toho, co pozaduji. A pocitat integraly a dokazovat vety z logiky zadny zamestnavatel nepozaduje.

A tak si davam jako novorocni predsevzeti, ze na sobe zapracuju. Jednu vec se poradne naucim. A asi to bude css, to aktualne nejvic potrebuju. A taky budu jist vic zeleniny a vic cvicit, jak mi to rekla dneska pani doktorka .)

Tak mi drzte palce, ale ja myslim, ze to nevzdam, pac jsem vazne hodne nastvana a tedy i pekelne odhodlana.