středa 3. března 2010

Statnice

Po dlouhe dobe novy vytvor :) Na statnice jsem se ucila tak, ze jsem si delala vypisky - psanim se toho vzdycky nejvic naucim. Vcera a predevcirem jsem to celkem 16h skenovala a upravovala (skener mam od stolu pres dve chodby daleko a chodte si otacet kazdou stranku...). A tady to je:

PRAKTICKE.PDF
TEORIE.PDF

Jsou to otazky z okruhu Softwarove systemy - architektura a principy systemoveho prostredi. Obsahuje to samozrejme chyby, o nekterych nevim, nektere jsou opravene a o hodne vim, ale uz nebyla nalada ani cas je opravovat - vetsina z nich je ale po zamysleni nad problemem snadno odhalitelna :)

Nez jsem sla ke statnicim, umela jsem kazde pismenko z tehlech dvou sesitu plus samozrejme dalsi veci, ktere tam nejsou. Ale to, co je v tech sesitech, je imho takovy dobry zaklad. Tak preju hodne stesti :)

5 komentářů:

Ondra Šindelář řekl(a)...

Dneska jsem úspěšně odstátnicoval a tvoje výpisky mi v tom hodně pomohly. Škoda, že jsem mohl využít jenom jednu půlku, jinak by to šlo ještě líp. Takže díky moc, máš u mě pivo (nebo libo-li jiného moku).
Snad si to ještě přečteš, moc to tu nežije..

Anonymní řekl(a)...

Diky, mne uplne staci takovehle obycejne podekovani a mam radost :)
s0c

phoenix řekl(a)...

ahoj, na edisku už ty soubory nejsou. kdybys je tam (nebo někam jinam) nahrála znova, mohu je pak dlouhodobě hostovat třeba na svém webu (pokud by ti to nevadilo)...

Anonymní řekl(a)...

Dovolil jsem si ty vypisky nahrat na uloz.to. Snad se s0cketka nebude moc zlobit ;-)

Anonymní řekl(a)...

Omlouvam se za dlouhe mlceni. A rozhodne dekuju za nahrani vypisku, nejak mi asi zrusili ucet nebo co :/ :)
s0c